Gyermekorvos Lapok


A gyermekorvosok kedvenc lapja

A szaklap a gyógyító munkát gyakorlatias szemléletű összefoglalókkal, terápiás ajánlásokkal, esettanulmányok kal, akkreditált továbbképzési tanfolyammal segíti. Lehetőség nyílik a cégek számára szakcikkek, rovatok, klinikai vizsgálatok publikálására.

Célcsoport: az összes házi gyermekorvos, felnőttet és gyermeket egyaránt ellátó háziorvos, gyermekgyógyász szakorvosok, kórházi, klinikai gyermekorvosok.

Példányszám: 4.500

 

 

 

A társaság hivatalos lapja

A lapban megjelenő tartalom gerincét a nagy szakmai értéket képviselő eredeti közlemények jelentik. A lap minőségét, a gyermekorvosok körében való elfogadottságát a neves szerzői és szakértői gárda garantálja, amely hazai gyermekgyógyász szak tekin télyekbol áll.
A gyermek orvosok körében elismert, iránymutató és mértékadó orgánum.

Célcsoport: a Magyar Gyermekorvosok Társaságának tagjai, kórházak, klinikák orvosai.

Példányszám: 3.000

 

Hirdetési felületek

hirdetési felületek

Kiemelt megjelenési lehetőségek

kiemelt megjelenések

 

megjelenések megjelenések

Hirdetési méretek, árak

hirdetesi méretek


www.gyermekorvostarsasag.hu

olo.hu

Népszerű megjelenési lehetőséget kínálunk partnereink számára a Magyar Gyermekorvosok Társasága honlapjával. A honlapon a látogatók megtalálják a gyer mek orvos lapok összes cikkét, és emellett további gazdag szakmai tartalmat kínálunk a látogatók részére. Kongresszusi beszámolók, szakmai interjúk, videók, képes tudósítások, külföldi hírek és rendszeresen kiküldött hírlevelek teszik élővé a weboldalt.

elvalasztovonal

Kokas Mária Gizella
menedzser
Mobil: (06-70) 386-6463
E-mail: kokas.maria@promenade.hu

« Vissza