PROMLOGO 2 802

03A Promenade online üzletága számára az idei év első féléve több rekordot is hozott. Weboldalainkon, hírleveleinken és rendezvényeinken keresztül immáron összesen 43.000 főt érünk el közvetlenül, amelyből 27.000 fő orvos, 5.500 fő gyógyszerész, 7.000 fő szakdolgozó és 3.500 fő laikus közönség. Ezek a számok a tavalyi évhez képest átlagosan 15% növekedést mutatnak. Emellett a Betegvagyok.hu laikus kommunikációs oldalunk nézettsége, regisztrált látogatóinak és Facebook követőinek száma is folyamatosan nő.

A 2019-es évben több új szolgáltatástípussal bővült a palettánk, amelyek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Nagy sikert aratott a webkonferenciák világában egyedülálló kezdeményezésünk, az egy-egy nemzetközi és hazai kongresszus aktuális eredményeiről és újdonságairól szóló „Best of Congress” webkonferenciánk, amelyben az adott kongresszuson résztvevő nemzetközi szaktekintélyek tolmácsolásában első kézből értesülhetünk a legfrissebb tudományos eredményekről.

„Best of Congress” webkonferencia-sorozatunk első állomásaként elhoztuk önöknek az ASH, ACC, ASCO és MGT legizgalmasabb kutatási eredményeit és bejelentéseit, és gőzerővel dolgozunk a következő félévi ESC, ERS, EADV, EASD, ESMO „Best of Congress” webkonferenciák szervezésén. Webkonferenciáink száma ennek megfelelően a tavalyi év első félévéhez képest jelentősen megnőtt, 11 helyett 19 elő közvetítéssel jelentkeztünk. Hasonlóan sűrű programmal készülünk 2020-ra is.

A CongressReport.eu portálunk a nemzetközi orvoskongresszusok egyetlen átfogó hírnöke. Exkluzív videointerjúinkban a legkiválóbb előadók foglalják össze kutatásaik, vizsgálataik főbb eredményeit és a kongresszuson elhangzott újdonságokat. 2019 első félévében közel 200 video és hanganyagot készítettünk, 15%-kal többet, mint 2018 ugyanezen időszakában.

A Promenade Kiadó közel 100 weboldalt gondoz. Ezek között vannak saját tematikus oldalak, társasági oldalak, szponzorált tematikus oldalak és a webkonferenciáinkhoz kapcsolódó oldalak. Nagy örömmel tölt el minket, hogy 2018. év végéhez képest mostanra egyharmaddal nagyobb számú weboldal gazdái lehetünk.

Az email-en történő kommunikáció továbbra is az egyik leghatékonyabb, legmegbízhatóbb és legkövethetőbb módja az üzenet eljuttatásának a célközönség felé. Hírleveleink terén az idei első félév 25% emelkedést hozott, ami kimagasló eredmény, nagyon büszkék vagyunk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni munkatársainknak a kiváló munkát, előadóinknak és szakértőinknek a sok segítséget! Nélkülük mindez nem jöhetett volna létre. Külön köszönjük Partnereinknek, hogy minket választottak! Tartsanak továbbra is velünk!

 

Helmeczi Emese
online üzletágvezető

 

  800 2019-kepeslap-summer-online  
     
     
     
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum