PROMLOGO 2 802

800 vezetokep vA világunk egyre gyorsabb iramot diktál. Pontosan emiatt nagyon fontos, hogy digitálisan is minél nagyobb felületen elérjük a célközönségünket. Szerencsére velünk együtt egyre több partnerünk osztja ezt a nézéspontot. Még nagyobb szerencse, hogy az elvárásaikat is képesek vagyunk teljesíteni. Ezek az együttműködések pedig a legtöbb esetben webkonferencia formájában öltenek testet. Újból egy elégedett, mindig visszatérő megrendelőnkkel tudtunk együtt dolgozni.

A közös munka azért valósulhatott meg ismét, mert a webkonferenciák statisztikái mindig hozzák az elvárt eredményeket, hiszen így sokkal nagyobb elérést lehet produkálni, mint egy kongresszusi szimpóziummal. Valamint a technikai fejlettség miatt a nézőket is nagyobb és érdekesebb interakcióra tudjuk ösztönözni, mivel lehetőség van az adás közben szavazni és/vagy az előadóktól kérdezni digitális formában. Ráadásul ezzel a konferenciával egy olyan fontos témát érintettünk, amely megkerülhetetlen.

A konferencia címe „A kardiometabolikus beteg kezelése” volt. Olyan neves előadók mondták el a véleményüket, mint prof. dr. Tomcsányi János, dr. Lukács Krisztina és végül, de nem utolsó sorban dr. Nagy Erzsébet. A saját stábunk és a partnerünk a sok közös munka miatt már összeszokott párosként működik, ezért az esemény a megszokottakhoz hasonlóan gördülékenyen és vidám hangulatban ment végig.

Az eseményt követően egy állófogadás keretein belül átbeszéltük az adott webkonferencia tanulságait. Valamint egyeztettük a jövőbeni terveket. Valószínűleg nem árulok el nagy titkot: a közös munka a jövőben is folytatódni fog.

Csörköl Zsolt
online manager

 

800 DSC 0031 800 DSC 0028 800 DSC 0004

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2019 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum