PROMLOGO 2 802

01Mi tagadás jól esik az ember hiúságának, amikor érkezésekor kedves barátja, az American Academy of Dermatology, az Amerikai Dermatológus Társaság sajtófőnöke Rose Holcomb, és vele együtt az egész sajtó stáb kitörő örömmel fogadja:

„Csakhogy végre itt vagytok! Tegnap egész nap titeket kerestünk...”

A megbeszéltnél később érkeztünk Washingtonba, ám éppen ez a kis félreértés világított rá arra, hogy igazán kiknek is vagyunk fontosak. Több éve járunk már erre a nagyon népszerű szakmai találkozóra, s ez idő alatt kiváló kapcsolatot alakítottunk ki a press kollégákkal, akik szívesen szállították nekünk az interjúalanyokat, elszántságunkat látva. Az is világossá vált, hogy az ember a saját hazájában nem lehet próféta, mert míg Amerikában tárt karokkal várnak, addig otthon göröngyös úton haladunk. Szakadó hó, ónos eső, márciushoz képest szokatlanul komor időjárás fogadott minket a fővárosban és már az első órákban az első interjúalanyoktól egészen pontos időjárási helyzetképet szereztünk be Seattle-től Chicagón át Dallasig, hasonló tartalommal.

Ez a kongresszus a világ legnagyobb dermatológiai rendezvénye, idén is közel 20 ezer résztvevő érkezett. Több kedves régi ismerőssel is találkoztunk, s egy újabb jóleső élményünk: néhányan csakis azért jöttek be a kongresszusra, mielőtt a reptérre mentek volna, hogy interjút adjanak nekünk. A legsikeresebb pillanatok mégis azok voltak, amikor összebarátkoztunk Suzanne Olbrichttal, az AAD elnökével, aki örömmel állt kameránk elé, s várja, hogy hamarosan újra találkozzunk Európában, a dermatológus világkongresszuson.

A dermatológia számunkra kiemelten ígéretes terület, print kiadványunk mellett egyre több online aktivitást is szervezünk. Itt a helyszínen több olyan érdekes dologgal is találkoztunk, amit szívesen megpróbálnánk otthon is, a kongresszusi lap és hírlevél mellett van élő közvetítés a helyszíni stúdióból, praxisvezetési útmutató, jogi tanácsadás, fiatalok bemutatkozása, interaktív betegbemutató, szavazás. És persze Alexát is lehet kérdezni.

Az óriási és látványos expo már-már nem is fért el két hatalmas bálteremben sem, egy harmadikat is meg kellett nyitni. A gyógyszerek mellett egyre nagyobb teret kaptak a szépségápolás csúcsmegoldásai, mindenki szeretné magát jól érezni a bőrében, s erre itt Amerikában nem sajnálják a pénzt. A dermatológusok a kötelező továbbképzés mellett arra is gyakorlati útmutatást kapnak, hogy a piacra dobott sok száz termék közül melyik használ, s melyik csak szemfényvesztés, s hazatérve mit ajánlhatnak pácienseiknek.

Az Amerikai Dermatológus Társaság Kongresszusán készült interjúinkat a CongressReport.eu oldalunkon láthatják majd és print változatban a Dermatology Times lapunkban olvashatják.

Veress Pálma
főszerkesztő

 

12 03 02
13 17 15
06 14 10

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum