PROMLOGO 2 802

800 studHajnali 6 órakor az első busszal, elsőként érkeztünk meg a sajtószoba előtti végeláthatatlan hosszú folyosóra, azért, hogy a száznál is több újságírót megelőzzük és a legjobb helyet szerezzük meg magunknak az interjúinkhoz. Akkor ott arra gondoltam, hogy nekünk mindez még mindig nem elég.

Nem elég, hogy a világ legnagyobb hematológiai rendezvényén San Diegóban egyedül vagyunk Magyarországról, nem elég, hogy egyedül vagyunk Kelet-Közép-Európából, nem elég, hogy száznál több anyaggal térünk haza Amerikából. Több kell, „Best of ASH” webkonferencia kell, a legmagasabb szakmai színvonalú, a legjobb magyar előadókat felvonultató, több helyszínes, körkapcsolásos, nagy nézettségű, saját webkonferencia kell. Olyan, ami eddig még soha nem volt Magyarországon. Best of Promenade.

Egy éve tervezzük, hogy ezt a konferenciát megvalósítjuk Pereszteghy Ildi kolléganőmmel. Ezerszer nekifutottunk és ezerszer megtorpantunk az újabb és újabb akadályok előtt. De mégsem adtuk fel, mert tudtuk, hogy mögöttünk lelkes és profi csapat áll, akikre mindenben számíthatunk.

Technikailag felkészültünk és mindent tudtunk, hisz sok sikeres webkonferencia áll mögöttünk. Ennek ellenére az izgalom és a lámpaláz mindig megmarad... Az előadókkal az időpontegyeztetés, a diák bekérése, az előadások szakmai szerkesztése, az előadók felkészítése, az adásmenet megbeszélése, a hírlevelek összeállítása, a helyszínek szervezése… a színfalak mögötti munka volt igazán hosszú és bonyolult folyamat. De megérte az erőfeszítéseket, mert az eredmény mindenért kárpótolt.

A legnagyobb dicséretet akkor kaptuk, amikor az élő adás végén a moderátor így búcsúzott a nézőktől: „Ugye mi nemcsak beszéltünk a Best of ASH webkonferenciáról, de meg is csináltuk!” A másik moderátor pedig azt mondta: „Jövőre veletek ugyanitt!” A szerep nekik is új volt, de előadóink, a vezető magyar hematológusok, jól érezték magukat benne, szakmailag izgalmasnak találták a kihívást.

Sokan, sokat tettünk a sikerért. Amerikai kongresszusról szakmai összefoglaló rendezvény még sohasem volt Magyarországon. A „Best of ASH” új fejezetet nyitott a Promenade életében. Egyedülálló, bonyolult, magas színvonalú szakmai produkciót hoztunk létre. Büszke vagyok a csapatra, amelyik mindig képes újat nyújtani! Folytatás következik.

Veress Pálma
főszerkesztő
 

02 gal 03 gal 01 gal
04 gal 06 gal 05 gal
01 05 04

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum