PROMLOGO 2 802

800 studA webkonferenciák világa izgalmas, folyamatosan megújuló terület. A tudományos, informatív előadások által nem csak a hazai, de a világ bármely pontján élő szakmai közönséghez igyekszünk eljuttatni a szakmai újdonságokat interaktív formában.

Fontos kiemelnem, hogy a webkonferenciák kivétel nélkül, több hónapos kitartó, kemény szervezési munka, valamint az ügyfelekkel való szoros és egymást kölcsönösen támogató együttműködés eredményeként jönnek létre. Nem volt ez másképp most sem. A héten megrendezésre került webkonferencia középpontjában a diabétesz és ezen súlyos népbetegségnek új terápiás lehetősége állt. Ez a webkonferencia azért különleges, mert nemzetközileg elismert opinion leadereknek a meghallgatására volt lehetősége a nézőknek.

Ezen jeles alkalomból Professzor Wittmann István (Magyarország) mellett Prof. Piotr Rozentryt (Lengyelország) valamint Dr. Anca Cerghizan (Románia) tartottak professzionális előadásokat. A teljes webkonferencia egy meglehetősen érdekfeszítő diszkusszióval zárult. Amit nem mellesleg egyszerre több helyszínen, több országban szervezett formában együtt néztek az orvosok. Rengeteg kérdés érkezett a stúdióba az adás alatt, amelyet az előadók rendre megválaszoltak. Ugyanis az ilyen webkonferenciák alkalmával a nézőknek lehetősége van a rendszerünkön keresztül az előadók irányába kérdéseket beküldeni, amiket az előadók az adásban megvitatnak.

Köszönjük régi ügyfelünknek, hogy megint minket választott, amikor e webkonferencia megszervezését tervezte. Bízunk benne, hogy a magas nézettség igazolta a bizalmát. Reméljük, a jövőben is segíthetjük munkáját. A mi részünkről biztosan folytatás következik.

Árpád Hermina
online manager
 

800 DSC 0033 800 DSC 0033 800 DSC 0038
800 DSC 0010 800 DSC 0008 800 hrm4
     

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum