PROMLOGO 2 802

800 studAz idei év kardiovaszkuláris területen izgalmas eseménnyel indult. Sok előkészületet és gondos szervezést követően január 22-én, első alkalommal tartottuk meg a Cardiologia Hungarica szerkesztőbizottsági ülés ünnepélyes évnyitóját webkonferencia formájában, amelyet élőben közvetítettünk.

Az előadásokat Csanádi Zoltán professzor úr, a Magyar Kardiológusok Társaságának leendő elnöke köszöntővel nyitotta, amelyet követően Varga Albert professzor úr, a Cardiologia Hungarica főszerkesztőjének évértékelő beszámolója volt hallható. Professzor úr összefoglalójában részletesen bemutatta az eddigi évek szakmai sikereit, eredményeit, továbbá betekintést nyerhettünk a kulisszatitkokba is, hogy milyen tervek és elképzelések fogalmazódtak meg a jövőre vonatkozóan. Előadásában kiemelte, hogy idén is sok szeretettel várja a kardiológus kollégák értékes összefoglaló közleményeit, amelyek segítik a színvonalas tartalommal való megjelentetést. A lap stabil és piacvezető helyzete továbbra is töretlen. A Magyar Kardiológusok Társasága elégedett a kiadvány szakmai színvonalával és a Promenade Kiadóval való közös együttműködéssel, amelyet az is bizonyít, hogy 2019-től már 6 reguláris lapszámmal jelentkezünk, amelyben többek között olvashatóak lesznek a legfrissebb hazai és nemzetközi újdonságok, kongresszusi aktualitások is.

A program további részében a Cardiologia Hungarica 2018-ban legjobbnak választott 3 díjnyertes közlemény, tudományos előadás formájában való megtekintésére volt lehetőség. Dr. Drobni Zsófia, Dr. Katona András és Dr. Kőszegi Andrea témáiból sok újdonságot tudhattunk meg, amelyet Csanádi Zoltán és Varga Albert professzor urak összefoglaló előadásával együtt hamarosan elérhetővé teszünk a kardiologiaonline.hu weboldalunkon is.

Duma Csilla
senior manager

 

800 DSC 0001 800 DSC 0018 800 DSC 0035
800 DSC 0053 800 DSC 0065 800 DSC 0045
800 wk5 800 wk3 800 wk4
  800 wk2  
     
     

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum