PROMLOGO 2 802

05A siker sikert követ nálunk, most a kardiológiai vonalon is, hiszen a portfóliónk egy újfajta webkonferencia megvalósításával bővült. A mostani esemény központjában Európa legnagyobb kardiológiai kongresszusa, a Németországban megrendezésre került, 2018-as ESC állt.

Az egyik leggyorsabban fejlődő orvosi szakirány, idén is rengeteg újítást tartalmazott. Mi segítettünk a kongresszuson résztvevő hazai szaktekintélyek által összegzett információk megosztásában az itthoni magyar kardiológus közösség számára. Münchenből, pontosabban az ESC kongresszus helyszínéről hoztuk el a főbb gondolatokat interjúk formájában.

A Promenade stúdiója ismét kulcsfontosságú volt a project esetében, hiszen az interjúk lejátszását követően, a stúdiónkban diszkusszió formájában beszélték át, ugyancsak hazai szaktekintélyek társaságában a magyar interjúkat: Dr. Habon Tamás, Dr. Földesi Csaba, Dr. Benczúr Béla, illetve Dr. Pál László.

Nyugathoz képest sajnos levagyunk maradva, azonban most sikerült ebben a formában kicsit felzárkóznunk, mert az interjúkban elhangzottak alapján a magyar kardiológiai társaság igenis meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi vonalon, már csak a magyar orvosi munkaerőhiányt kellene megoldanunk.

A számos külsős helyszín között kiemelt szerepet töltött be a Budai Irgalmasrendi Kórház. Ezúton is köszönjük Tomcsányi Professzor közreműködését és a helyszíni moderációját.

Iránymutató webkonferenciát tudhatunk magunk mögött: Nemzetközi kongresszusi interjúk webkonferencia formában. Izgatottan várjuk a következő hasonló típusú útjelölő online rendezvényünket.
 

Rózsás Máté
junior online manager

 

08 09 01
02 06 04
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum