PROMLOGO 2 802

800 DSC 0032A Promenade Kiadó print palettájából a Metabolizmus mellett a Cardiologia Hungarica kiadvány menedzseri feladatait koordinálom. Mindkét lap nagyon közel áll hozzám, megtiszteltetés számomra, hogy két ilyen fontos területet képviselhetek, amely szakmai súlyában, minőségében, megjelenési formájában méltón tükrözi a társasági lapoktól elvárt magas színvonalat. Számokban kifejezve az elmúlt félév rekordot döntött, hiszen a kardiometabolikus területen összesen 75 kiadványt 200.000 példányban jelentettünk meg a kívánt célcsoport felé.

Idén a Metabolizmus legfontosabb állomása a VII. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia volt, amelynek írott anyagai a márciusi lapszámban olvashatóak, az MKKK Táblázatot mellékletként pedig 3 szakmai kiadványban is közzé tettük, több mint 10.000 példányban. A Metabolizmus évek óta töretlen népszerűségnek örvend, amelynek sikere azonban nem a véletlen műve. A gazdag szakmai tartalom, a színvonalas cikkek, a kongresszusokról készült értékes beszámolók, a piacra kerülő vadonatúj gyógyszerek hirdetései mind bizonyítják, hogy ezt az újságot érdemes kézbe venni, figyelemmel kísérni. Számomra mégis az olvasók pozitív visszajelzései amik leginkább alátámasztják, hogy jó úton haladunk.

Balatonfüred méltán Magyarország egyik gyöngyszeme. A csodálatos panoráma mellett a szívbetegek Mekkájaként is emlegetett város igazi hungarikum. A Magyar Kardiológus Társaság éves kongresszusának állandó helyszíne, megnyitóját több hónapos előkészület övezi. Számunkra is egy kiemelt időszak, hiszen minden évben értékes kiadványokkal készülünk Füredre. Kiadónk gondozásában jelennek meg az ESC pocket guideline-ok magyar fordításai, a Kongresszusi Hírek csütörtöki és pénteki lapszámai és a füredi absztrakt kötet. Mindezek mellett fontosnak tartjuk a helyszíni tudósítások, videóinterjúk készítését, amellyel hozzájárulunk a szakmai üzenetek minél szélesebb körű terjesztéséhez. Nagy öröm számunkra, hogy kongresszusi aktivitásunk a Magyar Kardiológus Társaság számára is értékes, amely kapcsán Tóth Kálmán Elnök úr levélben köszönte meg jelenlétünket a rangos eseményen.

A 2018-as év mindezek mellett hozott számomra újdonságot is. Több, idén induló új kiadvány létrehozásában vehettem részt, amely egy izgalmas feladat. Az ügyfél által kért tartalom, a design megtervezése és a sok-sok előkészület után a nyomdából megérkező legelső példány kézbevétele felemelő pillanat. Jó érzés valami újat létrehozni, amely értéket és minőséget képvisel.

Ebben a sokrétű és kihívásokkal teli munkában állandó kollégáim Kövesdi Annabella junior menedzser és Hakstol Sára marketing asszisztens, akik derekasan helytálltak az elmúlt időszakban. Köszönetemet szeretném kifejezni nekik, hiszen kitartó és szorgalmas munkájukkal a néha lehetetlennek tűnő határidőkkel és feladatokkal közösen próbálunk megbirkózni.

Nemrégiben feltették nekem a kérdést, hogy egy céggel szemben mi az elvárásom, mitől válik megnyerővé. Az első gondolat ami eszembe jutott a tradíció, a jó márkanév és a több éves tapasztalat. A Promenade Kiadó több mint 20 éve tevékenykedik az orvosoknak szóló kommunikációban, amely bár a kor kívánalmai szerint sokszor megújul és bővíti szolgáltatásait, de egyben nem változik, az ügyfél mindig az első. 2004-ben csatlakoztam a céghez, így számos sikeres projektben vettem már részt, de a minőségi munka mellett számomra is a legfontosabb: az elégedett ügyfél.


Duma Csilla

senior manager

 

800 DSC 0026 300 mkt koszon opt  

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum