PROMLOGO 2 802

5Közel kéthetes munkafolyamat végére értünk el tegnap, mely során egy olyan prezentációs előadást készítettünk el, mely nemcsak, hogy formabontónak számít, de annak játékossága bevonta a Promenade Kiadó apraja-nagyját a produktumba.

A Kiadónkat bemutató élő webkonferencia prezentációt egy egészen újszerű technikai koncepcióval készítettük el, melynek két alappillérje különíthető el. Az első és legfontosabb, hogy a néző ne tudja eldönteni, mi az, amit valóban élőben sugárzunk a számára, és mi az, amit felvételről.

Az ennek való megfelelés egy, a megszokottnál bonyolultabb forgatási és rendezési munkafolyamatot követelt meg mindenkitől. Sokkal nagyobb figyelmet kellett fordítani minden esetben a kezdő és végpontokra, hogy a kamera előtt az élő adás minden esetben egyenesen következzen az előzőekben felvételről mentekből. Ez a fajta magasabb precizitási munka, azonban inkább egyfajta kellemes izgalommal töltötte el mindenkit és kicsit mindenki azt érezhette most „megérkezett Hollywood”.

De még hogy!

Az adás koncepciójának második eleme a Promenade játékosságát hivatott volt prezentálni, mely során különböző filmek stílusjegyeit, motívumait viselte magán az egész prezentáció. Így adathatott meg, hogy a néző a kezdő 3 perces snittben ráismerhetett a akár a Keresztapa (1972), vagy a Birdman (2014) című filmekre, de a „klasszikus prezentáció” alatt is a Star Wars (1977), vagy a Westworld (2016-) című sorozatra tett utalásokat vehetett észre a figyelmes szem. És, ha a valakinek felsejlett bizonyos pillanatokban a Whiplash (2014), vagy a Blade Runner (1982) című filmek, akkor ők se tévedtek.

Ezzel tehát egy végletekig komplex írási, forgatási, vágási, rendezési és közvetítési feladaton van túl Kiadónk, aminek reményeink szerint hamarosan folytatása is következik, melyet már egy nagyobb közönség is megtekinthet.


Bartók Gergely

kreatív projekt manager

 

800 2 800 5 800 4

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum