PROMLOGO 2 802

03Nem telhet el úgy évkezdés, hogy a Promenade Orvosi Lapkiadó ne rukkolna elő valamilyen szakmai újdonsággal. A hagyományoknak megfelelően idén sem volt ez másképp, amikor is a reumatológiai és mozgásszervi betegségekkel foglalkozó terület felé nyitottunk.

Legújabb, készülő kiadványunk, a Mozgásszervi Továbbképző Szemle címet kapta, melyben a reumatológiai, ortopédiai, sportorvoslási, traumatológiai témák és esetek kerülnek fókuszba, valamint kommunikációs felületet biztosítunk a gyógytornász és szakdolgozói szekciók részére is.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a célcsoportot és ügyfeleinket is személyesen megismerjük, erre tökéletes alkalmat adott a március 22-24. között, Debrecenben megrendezett DROP7 Kongresszus.

A nívós rendezvénynek a Kölcsey Központ adott otthont. Szekanecz Zoltán Professzor Úr vezetésével egy kiváló interdiszciplináris fórumon vehettek részt az érdeklődő szakorvosok és szakdolgozók.

Kis csapatunk ezúttal standdal volt jelen az eseményen. Az előadásokra beülve fedeztem fel, hogy mennyire szerteágazó az orvostannak ez a része. A program előadásai bemutatták a reumatológia – immunológia összefüggéseit az ortopédiával, traumatológiával, sportorvoslással és geriátriával. A kiállítók standjai között szétnézve egyaránt megtalálhatóak voltak a fájdalomcsillapítók, biológiai terápiák, étrend kiegészítők, gyógyászati segédeszközök és ortopéd cipők is. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a következő kongresszuson már nem csak standdal képviselteti magát a Promenade Orvosi Lapkiadó.

Találkozzunk az MRE Kongresszuson októberben!


Gyarmati Edina

senior manager

 

04 800 010 800 013
800 012 800 014 04

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum