PROMLOGO 2 802

800 leadkep 169Egy újabb sikeres és nagyszabású rendezvény megszervezésében és igencsak összetett technikai lebonyolításában vett részt a Promenade Medical Communication csapata. Az elmondások, szerint remekül teljesítettük az elvárásokat!

A tavasz érkezésével lassan felvirágzik a balatoni turizmus is, ezáltal esett a választás az északi part fővárosára a gyönyörű és történelemben gazdag Balatonfüredre. Nem véletlenül ihlette meg Jókai Mórt a gyönyörű füredi táj „Az arany ember” megírására, amelynek egy része a Balatonnál is játszódik akárcsak a mostani rendezvény.

A körülmények adottak voltak egy nívós és hangulatos kétnapos rendezvényhez hematológus és onkológus szakorvosok és a hozzájuk tartozó szaktekintélyek körében.

Neki is vágtunk péntek hajnalban az utunknak és a pakolás még aznap egészen éjfélig is folytatódott a termek rendezésével, az aznapi előadások után, amikor két csapatra kellett szakadnunk és kialakítani a szombati programhoz illő külön kirendeltségeket, mind a hematológusok és onkológusok számára. A kolléganők kitartásában és szorgalmában ismételten csak csodálkozni tudok, nélkülük nehéz dolgunk lett volna, ezért is köszönjük szépen a Hölgyek segítségét!

A szervezés során az online portfóliónk legnagyobb részére volt igénye a partnerünknek, amely jelentette: a kétnapos rendezvény teljes felvételét és rögzítését, ide értjük a szimultán történő előadások felvételét és a hozzájuk tartozó saját közönség bevonását különféle interakciókkal, mint pl.: 90 db tabletet és 60 db nyomógombos szavazógépet biztosítottunk a kellő hatás érdekében, egyszerre két különböző teremben. Alkalmaztunk továbbá fény- és hangtechnikát, illetve tv-s kivetítéseket. Érdemes odafigyelni milyen hatása van a fénynek a hangulatra. Elhelyeztünk egy fényképkészítő gépezet is, amely ott azonnal nyomtatott képet a vállalkozó szellemű orvosokról a tárgyi emlék céljából.

Professzionális szolgáltatás érdekében igyekeztünk mindent biztosítani, amit csak lehetet, de még ennél többet is, hogy igazán pozitív maradandó emlékeket szerezhessünk a vendégeknek és megrendelőnknek is.


Rózsás Máté

junior manager

 

02 02 05
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum