PROMLOGO 2 802

450 mainA világban megszokott év eleji díjátadó szezon a Promenade Kiadóban is elkezdődött. Idén XVI. alkalommal került átadásra az Aranyhintaló díj, melyet 2004 óta adományozunk azoknak a gyermekorvosoknak, akik sokat tesznek a Gyermekorvos Továbbképzés lapért, illetve kimagasló munkát végeznek a gyermekeket gyógyító orvosok szakmai tájékoztatása terén. Az idei évben Dr. Kriván Gergely érdemelte ki a rangos elismerést.

A díjátadó ünnepséget a megszokottakhoz híven a Promenade Kiadó virtuális stúdiójából élőben közvetítettük az interneten. Az esemény megnyitásaként Dr. Arató András Professzor Úr, a lap főszerkesztője összegezte lap és a laphoz kapcsolódó gyermekorvostovabbkepzes.hu oldal 2017-es év sikereit. Ezután következett a délután fénypontja az Aranyhintaló díj átadása.

Dr. Kriván Gergely, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztály osztályvezető főorvosa az elismerést megköszönve „Vérképző őssejt-átültetés gyermekkorban" címmel tartotta meg díszelőadását. A díjazott tanulságos és gondolatébresztő előadása hamarosan megtekinthető a www.gyermekorvostovabbkepzes.hu honlapon.

Azonban ez az esemény nem csak emiatt lesz emlékezetes a Promenade életében. Ez volt az első alkalom, hogy egy rendezvényért teljes egészében olyanok dolgoztak, akik eddig még csak asszisztáltak a tapasztaltabb kollégáknak, így tanulva tőlük. Most, az egyetemeken lévő téli vizsgaidőszak napjaiban, nem is tudnám jobban kifejezni magam, hogy eljött a vizsga, a közel fél éves betanulás után.

Érdekes is volt figyelni, hogy nem igazán lehetett eldönteni ki volt izgatottabb az adás kezdetét jelentő visszaszámlálás közben: az adásban szereplők, hogy pontosan adják elő előadásaikat, vagy a stáb tagjai, akiknek mindig a jó időben kell megnyomni a megfelelő gombot a rendezői utasításoknak megfelelően. De, mint mindig, most is az izgatottság az első másodpercekig tartott csak és a kezdeti merev, feszült viselkedést a közel félórás díjátadó végére felváltotta egyfajta magabiztosság, a „tényleg megtudom önállóan is csinálni” attitűd a méretes és avatatlan szemeknek végtelenül bonyolult vezérlőpult mögött.

Nem is tudnám másként befejezni soraimat, mint egy köszönetnyilvánítás a stáb tagjai számára, akik kitartottak, és bebizonyították tényleg figyeltek a tapasztaltabbakra. Hiszem, hogy egy ütőképes „junior” csapat első szárnypróbálgatását láthattam a díjátadó kapcsán, akik kitartó munkával és tanulással hamarosan felnőhetnek a (jelzőknél maradva) „senior” kollégákhoz, és sok rangos eseményen dolgozhatnak még.


Bartók Gergely

kreatív projekt manager

 

800 gyotadas3 800 dijazott 1 800 aranyhinta 2018

 
 

Aranyhintaló díjazottak:


 
2017  –  Dr. Kriván Gergely
2016  –  Dr. Schneider Ferenc
2015  –  Dr. Körner Anna
2014  –  Dr. Mészner Zsófia
2013  –  Prof. dr. Novák Zoltán
2012  –  Dr. Veres Gábor
2011  –  Dr. Gottlieb Erzsébet
2010  –  Prof. dr. Gyurkovits Kálmán
2009  –  Prof. dr. Decsi Tamásás
2008  –  Prof. dr. Arató András
2007  –  Prof. dr. Ilyés István
2006  –  Dr. Nagy Andrea és Prof. dr. Szabó László
2005  –  Dr. Szalai Zsuzsa és Prof. dr. Czinner Antal
2004  –  Dr. Fekete Ferenc
 

   


 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum