PROMLOGO 2 802

800 DSC 0120Igen, minden okunk megvan az ünneplésre, hiszen nagyon jó évet zártunk. Lapjaink továbbra is tartják vezető szerepüket, sőt minden tekintetben fejlődtek. Színesebbek lettek a webfelületek, rekordot döntöttek a supplementumok, a különkiadványok és a guideline-ok, és természetesen új lapot is indítottunk. A hazai piac meghódítása után nemzetközi eredményeket ért el online csapatunk. A sokországos élő moszkvai közvetítés mellett a sikeres, többhelyszínes webkonferenciák az életünk mindennapi részévé váltak. Stúdiónkban egymásnak adták a kilincset a vezető orvosprofesszorok, szünet nélkül zajlanak online továbbképzéseink, szinte minden hazai konferencián jelen vagyunk, felvételeket, interjúkat készítünk, tudósítunk a legjelentősebb európai és amerikai kongresszusokról.

Sok, és sokféle projektünk volt print es online egyaránt az elmúlt évben. Csak egy volt közös bennük: az a lelkesedés, amellyel a Promenade-osok a feladataikat ellátták. Nálunk nem munka van, hanem ügyfél, akinek a kérését mindig, minden tekintetben teljesítenünk kell, hiszen azért fordult hozzánk, mert bízik bennünk, színvonalat és szakmai eredményt vár. A Promenade-ban mindenki a legjobb tudását adja és mindent megtesz a közös sikerért, amelyért izgul és aggódik, ezért nehéz az Év dolgozóját megválasztani.

Ebben az évben print vonalon Duma Csilla és Kónya Erika kapták ezt az elismerést, több mint egy évtizede tartó szorgalmas, kitartó, példamutató munkájukért, amelyre legjobb bizonyíték az, hogy Tóth Kálmán elnök úr a társaság büszkeségeként említi a Cardiologia Hungarica-t.

Hagyomány, hogy mindig megünnepeljük a 10 éve Promenade-os kollégákat is. Tavaly cégünk arca, a háziorvosi vonal és a HTSZ menedzsere Erdei Viktória lepett be a „Tízen túliak” egyre több taggal büszkélkedő társaságába. Különjutalomban részesült Pereszteghy Ildikó menedzser is, aki az év során a leglátványosabb fejlődést produkálta szakmai területen, szárnyakat adott az Onkologia&Hematologia lapnak és weboldalnak. Az online unitban Barkó Zsolt szakmailag és emberileg is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, ő nemcsak az online-rendszer alapító tagja, de szakmai alappillere is.

Vajon mit tervezünk idén? – vetődött fel a kérdés a hortobágyi húsos palacsinta és a sushi társaságában a terített asztalnál. Mindent ugyanígy folytatunk, illetve mivel a siker titka a folyamatos újításban rejlik: új lapot indítunk, újfajta kampányokba kezdünk, új kongresszusi aktivitásokat találtunk ki, standalone rendezvényt szervezünk, és tovább bővülnek nemzetközi projektjeink. Izgatottan varjuk az új kihívásokat, s ez a lelkesedés vezet majd minket át ezen az éven, a mindennapjainkon át.


Veress Pálma

szerkesztő

 

800 DSC 0024 800 DSC 0028 800 DSC 0123
800 DSC 0154 800 DSC 0167 800 DSC 0137
800 DSC 0144 800 DSC 0149 800 DSC 0158
800 DSC 0139 800 DSC 0020 800 DSC 0141

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum