PROMLOGO 2 802

800 csapat khNincs is üdítőbb érzés, mint belecsöppenni Madrid meleg, nyüzsgő vérkeringésébe a budapesti borongós, őszi, szürke hétköznapokból. Ezzel az érzéssel szálltam le a repülőgépről Dr. Brázda Edgár Igazgató Úrral és Szabadosné Dórival csütörtökön este a spanyol fővárosba, ahol a legnagyobb európai onkológus kongresszust rendezték az idén. Mindhárman tudtuk, hogy nagy kihívás előtt állunk, hisz több mint 40 interjúalany várt minket 9 szimpózium felvétellel.

Pénteken reggel, Thomas az ESMO munkatársa és egyben jó barátunk meleg öleléssel köszöntött minket a helyszínen. Azonnal belevetettük magunkat a munkába, megkerestük a lehető legnyugodtabb helyet és már ott is volt első alanyunk a kamera előtt. Hatalmas gyorsasággal pörögtek az események, váltottak egymást a nagyobbnál nagyobb nevek a mikrofon előtt, akiket idáig csak monitoron keresztül láttam, úgy, mint Tony MoK, Dirk Arnold, Jeffrey Weber, Solange Peters és még hosszan sorolhatnám. Hatalmas élmény volt látni a magyar szakma lelkesedését, ahogy csillogott a szemük egy-egy olyan kutatási eredmény láttán, ami az otthoni gyakorlatban is azonnal átültethető. Pörögtek a sajtótájékoztatók, előadások, szimpóziumok.

Tömérdek mennyiségű szakmai anyaggal, tudományos interjúval tértünk haza, amelyekről a CongressReport.eu oldalunkon, a következő hírlevelünkben és az októberi Onkológiai és Hematológia folyóiratunkban beszámolunk Önöknek!

Pereszteghy Ildikó
manager

  

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum