PROMLOGO 2 802

800 csapat khKis csapatunk idén immár hetedik alkalommal vett részt a Magyar Szemorvostársaság Kongresszusán. Legelőször 2011-ben vágtunk neki a forgatagnak, ekkor még csak feltérképeztük a terepet, ismerkedtünk a területtel, cégekkel. Azóta rengeteg dolog történt, hiszen a Promenade Kiadó gondozásába került a Társaság hivatalos folyóirata és honlapja is. Az évek során a siófoki és pécsi kongresszusokra rendszeresen ellátogattunk, egyre több és több aktivitással járulva hozzá a Társaság mindennapi életéhez.

Idén Szeged csodálatos és nyüzsgő városa adott otthont a szakmai rendezvénynek. A Társaság új vezetősége remek helyszínt választott: a József Attila Tanulmányi és Információs Központ modern épületében több emeleten és teremben folytak a független és céges előadások, illetve tágas tér állt rendelkezésre a poszter szekció kiállítására. Az idei témaválasztás is kiváló volt: a szakmai program fókuszában a lézer és az innováció állt.

Kiadónk a szinte már elmaradhatatlannak számító kiadványokat mind prezentálta: a gazdag és színes Kongresszusi Hírek kiadványunkban olvashatják a legnagyobb magyarországi szaktekintéllyel készített interjúkat, az Absztrakt kötet pedig idén is a regisztrációs táskába került be. A Szemészet friss lapszámát a társasági tagok a standunknál vehették át, ahol a szokásos módon lehetőséget biztosítottunk tagdíj befizetésre, adategyeztetésre, és online regisztrációra is. A print aktivitás és adminisztratív feladatok mellett természetesen nem maradhattak el a szimpóziumi felvételek és a szakmai videointerjúk sem. Stábunk a legérdekesebb, legaktuálisabb témákról, hírekről ad tudósítást a szemorvostarsasag.hu honlapon.

Nagy öröm számunkra, hogy évről évre bővíthetjük ismeretségi körünket. Mondhatni többekkel szinte már baráti viszonyt ápolunk és természetesen mindig vannak új kapcsolatok, új témák, új céges partnerek, akikkel együtt a jövőben közösen hozhatunk létre valami újat.


Gyarmati Edina

senior manager

 

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum