PROMLOGO 2 802

800 csapat khJúnius 10-én reggel, jó hangulatban megindult a Promenade 4 fős kis csapata Siófoknak. Ki-ki a saját tapasztalataival. Jómagam ellenben ezeddig csak a Balaton mellett eltöltött nyaralásokat tudtam felidézni. Ez volt az első „kongresszusom”. Megérkezésünkkor a kiállítók a standépítés utolsó simításait végezték, mialatt a Hotel Azúr egyik messzi szárnyában a regisztrációnál gyűltek a látogatók. Hamar mi is elfoglaltuk helyünket és máris jöhettek a professzorok, doktorok, hogy a velük készített interjúkon keresztül az se maradjon le az MGT 59. Nagygyűléséről, aki nem tudott jelen lenni. Érdekes előadások, színes szimpóziumok és a szálloda minden négyzetcentiméterét kihasználva rengeteg stand, melyeken a kiállító cégek a legkülönfélébb attrakciókkal kedveskedtek a látogatóknak: memória játék, kóstoló, fotózkodási lehetőség, filmvetítés és a nagy sláger, a kávé, csak, hogy egy pár példát említsek.

Kitűnő alkalom volt ez számomra, hogy az eddig csak hangról ismert emberekhez végre arc is társuljon és mit ne mondjak, mind kellemes élmény volt. Az interjúk jó hangulatúak, az előadások érdekfeszítőek voltak, standoknál pedig kedvesen fogadtak a már meglévő és leendő ügyfelek is. Hogy a kitűzött feladatokat flottul elvégezhessük, minden nap az elsőkkel érkeztünk és az utolsókkal távoztunk a kongresszusról. Elfáradtunk? Picit. Hatékonyak voltunk? Nagyon. Összességében pedig ez egy nagyon különleges siófoki hétvége volt.


Lécz Rebeka

manager

 

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum