PROMLOGO 2 802

05Kiadónk az idei ősszel sem lassít a tempón: kurrens témákat feldolgozó webkonferenciák sorát kínáljuk az ismereteiket megosztani és bővíteni kívánó orvos Partnereinknek. Nagy örömünkre szolgál, hogy a hematológiai szakterület tudományos szimpóziumát kiadónk bonyolíthatta egy elegáns butikhotelben Budapesten. A hangulatos rendezvényterem pontos előzetes bejárása révén ki tudtuk használni annak térbeli és akusztikus adottságait és a stúdiónkban megszokott csúcsminőségű közvetítést sikerült biztosítanunk.

Bővebben...
 

800 csop mhtHa szeptember, akkor MHT kongresszus! Immár 26. alkalommal rendezték meg a Magyar Hypertonia Társaság éves nagygyűlését, ahol számos nemzetközi szaktekintéllyel is találkozhattunk. Az esemény Siófokon került megrendezésre 2018. szeptember 20-22. között. A Balaton partján az időjárás is kegyes volt hozzánk, így igazi nyári hangulatban volt részünk. Kiadónk ismét aktívan vett részt a kongresszuson, 18 videointerjút készítettünk.

Bővebben...
 

05A siker sikert követ nálunk, most a kardiológiai vonalon is, hiszen a portfóliónk egy újfajta webkonferencia megvalósításával bővült. A mostani esemény központjában Európa legnagyobb kardiológiai kongresszusa, a Németországban megrendezésre került, 2018-as ESC állt. Mi segítettünk a kongresszuson résztvevő hazai szaktekintélyek által összegzett információk megosztásában az itthoni magyar kardiológus közösség számára. Münchenből, pontosabban az ESC kongresszus helyszínéről hoztuk el a főbb gondolatokat interjúk formájában.

Bővebben...
 

02Nagy megtiszteltetés ért a napokban, mert részt vehettem egy régi és megbecsült partnerünk Diabetes Webkonferenciájának szervezésében és megvalósításában, amelynek felvételére és sugárzására a Promenade stúdióban került sor. Az élő adás sugárzása összesen 10 helyszínre történt, köztük nem csak Magyarországra, hanem számos külföldi helyszínre is. Azonban ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, óriási fókuszra, erős csapatmunkára és összhangra van szükség.

Bővebben...
 

02Az idei ESC kongresszuson is képviseltette magát kiadónk kis csapata híven a hagyományainkhoz. 156 országból több, mint 32 000 szakember vett részt az orvosszakmai rendezvényen, amely ezzel a világ legnagyobb kardiovaszkuláris találkozójává vált. 4500 absztraktot mutattak be 400 különböző kardiológiai témakörben. Rengeteg hasznos információt, bejelentést tudtunk meg első kézből, és közel 50 videointerjút készítettünk.

Bővebben...
 

800 csillaA Promenade Kiadó print palettájából a Metabolizmus mellett a Cardiologia Hungarica kiadvány menedzseri feladatait koordinálom. Mindkét lap nagyon közel áll hozzám, megtiszteltetés számomra, hogy két ilyen fontos területet képviselhetek, amely szakmai súlyában, minőségében, megjelenési formájában méltón tükrözi a társasági lapoktól elvárt magas színvonalat. Számokban kifejezve az elmúlt félév rekordot döntött, hiszen a kardiometabolikus területen összesen 75 kiadványt 200.000 példányban jelentettünk meg a kívánt célcsoport felé.

Bővebben...
 

800 DSC 0014A Promenade Kiadó a kezdetek óta törekszik arra, hogy minden évben valamilyen új kommunikációs fórumot hozzon létre az orvos és a gyógyszerész szakma képviselői felé. Idén egy régóta kitűzött cél lebegett a szemünk előtt: a mozgásszervi betegségek kapcsán szerettünk volna egy folyóiratot és egy hozzá tartozó online felületet indítani. Az évindító ötletelések után kora tavasszal úgy határoztunk, hogy egy interdiszciplináris kiadványt hozunk létre, mivel a mozgásszervi betegséget több társszakmát is érintenek. Így kerültünk kapcsolatba több olyan orvosszakmai társasággal, akikkel nagy örömünkre most először együtt is dolgozhatunk.

Bővebben...
 

1. oldal / 41

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum