PROMLOGO 2 802

2IMG 7273Fantasztikusan indult a nyár a Pormenade Kiadónál. Június első hétvégéjén ott voltunk a Magyar Gasztroenterológiai Társaság 60. Nagygyűlésén, amely nem csak a kerek évszám miatt volt kivételes számomra, hanem hogy az első nagy kongresszus, amin ott lehettem. Izgatottan készültem interjúimra, amiket kiváló szaktekintélyekkel Prof. Dr. Altorjay Istvánnal, Prof. Dr. Harsányi Lászlóval és Prof. Dr. Herszényi Lászlóval készíthettem. Az előadásokról már nem is beszélve, hiszen csak friss, és kimagasló szimpóziumokat láttunk. Nagy örömmel töltött el, hogy az erre a rendezvényre készült Kongresszusi Hírek és Kongresszusi Absztrakt kötet, majd minden résztvevő kezében láttam.

Bővebben...
 

800 6Közel kéthetes munkafolyamat végére értünk el tegnap, mely során egy olyan prezentációs előadást készítettünk el, mely nemcsak, hogy formabontónak számít, de annak játékossága bevonta a Promenade Kiadó apraja-nagyját a produktumba. A Kiadónkat bemutató élő webkonferencia prezentációt egy egészen újszerű technikai koncepcióval készítettük el, melynek két alappillérje különíthető el. Az első és legfontosabb, hogy a néző ne tudja eldönteni, mi az, amit valóban élőben sugárzunk a számára, és mi az, amit felvételről.

Bővebben...
 

8Május utolsó napján immár hetedik alkalommal indultunk el az év legrangosabb hazai szemészeti rendezvényére, a Magyar Szemorvostársaság éves Kongresszusára. A tavalyi év sikerére való tekintettel ismét Szeged városa adott otthont a nívós eseménynek. Kis csapatunkat ezúttal kizárólag hölgy kollégák alkották: Magyar Dóra és Szabadosné Kaulics Dóra kolleginákkal minden akadályt és feladatot könnyen vettünk. A szakmai programról szinte csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni, melyhez kapcsolódóan több érdekes és aktuális videóinterjút készítettünk, melyet a szemorvostarsasag.hu honlapon lehet hamarosan megtekinteni.

Bővebben...
 

3Gyakran érezzük a mai rohanó világban, hogy milyen jó lenne egyszerre két helyen is megjelenni és helytállni. A Promenade megoldást nyújthat erre a helyzetre is. Bátran kijelenthetjük, hogy ismételten bizonyította rátermettségét a cég, az ilyen fajta közel sem egyszerű feladat kivitelezésében. Az idei MAITT kongresszus Egerben, igencsak egyedi lett számunkra, mert biztosítottuk a fentebb leírtakat a partnerünknek. A nemzetközileg elismert Fuchs-Buder Professzor került ebbe a nem mindennapi helyzetbe.

Bővebben...
 

DSC 0057Mindig nehéz helyzetben vagyok, amikor egy olyan webkonferenciáról kell írnom, amelyet az egyik legrégebbi partnerünkkel évek óta, rendszeresen megszervezünk. Ezúttal viszont több olyan újdonság is volt az adásban, amiről érdemes beszámolnunk. Elsőként a téma változatossága. Az elsősorban háziorvosoknak és kardiológusoknak szánt webkonferencia ezúttal már nem csak kardiológiai témát vonultatott fel, hanem több terápiás terület termékfelelőse fogott össze, így szélesítve ki a tematikát diabetológia és a pajzsmirigy betegségek kardiológiai és diabetológiai vonatkozásai irányába.

Bővebben...
 

DSC 0057Május 17-én a Promenade Stúdiójából sugárzott Diabetes Webkonferencia kapcsán a Kiadó vitorlát bontott egy új tengeren. Úgy döntöttünk, hogy valami újba vágunk bele és megújítjuk a nézőink gondolkodását arról, amit eddig webkonferenciáról gondoltak. Nem azért, mert a feladat könnyű, hanem azért, mert nehéz. Azért, mert ez a cél képességeink és erőnk legjavát igényli. Azért, mert ez olyan kihívás, amit készek vagyunk elfogadni, olyan, amit nem akarunk halogatni és amit meg akarunk nyerni.

Bővebben...
 

mkt2018Három napra egy külön mini állammá vált Balatonfüred, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága éves kongresszusán mindenki a kongresszusi útlevéllel szaladgált előadásról előadásra, standról standra, a pecsétek összegyűjtése után a szerencsés egy ESC kongresszusi úttal lett gazdagabb. Az időjárás most kedvezett a résztvevőknek, akik az ország, sőt Európa különböző szegletéből érkeztek. Jeroen Bax, az Európai Kardiológiai Társaság elnöke is most már visszatérő vendégnek számít.

Bővebben...
 

1. oldal / 39

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum