PROMLOGO 2 802

800 online leadAz idei év első hét hónapja mintha egy szempillantás alatt eltelt volna. 30 naptári hét dolgos hétköznapjain a Promenade Kiadó print business unitjában rekord mennyiségű kiadvány jelent meg és még ennél is több kreditpont talált gazdára jóvoltunkból az orvosok és gyógyszerészek körében. A félév során a 16 reguláris folyóirat 42 lapszámát adtuk nyomdába és postáztuk ki 127.370 címre. Gondos munkánk viszont nem valósulna meg anélkül, hogy egy fáradhatatlan és precíz tördelői munkacsoport ne állna mellettünk. 42 reguláris kiadvány, 79 supplementum és 27 különkiadvány esetében összesen 683 szakmai cikk és 294 beszámoló került ki a kezük közül.

Bővebben...
 

800 online leadA Promenade online üzletága számára az idei év első féléve több rekordot is hozott. Weboldalainkon, hírleveleinken és rendezvényeinken keresztül immáron összesen 43.000 főt érünk el közvetlenül, amelyből 27.000 fő orvos, 5.500 fő gyógyszerész, 7.000 fő szakdolgozó és 3.500 fő laikus közönség. Ezek a számok a tavalyi évhez képest átlagosan 15% növekedést mutatnak. Emellett a Betegvagyok.hu laikus kommunikációs oldalunk nézettsége, regisztrált látogatóinak és Facebook követőinek száma is folyamatosan nő. Ezúton is szeretnénk megköszönni munkatársainknak a kiváló munkát, előadóinknak és szakértőinknek a sok segítséget! Külön köszönjük Partnereinknek, hogy minket választottak! Tartsanak továbbra is velünk!

Bővebben...
 

800 06 Az elmúlt hónapok lelkes munkájának gyümölcse, hogy már dolgoznak a nyomdagépek a Kardio-Vaszkuláris Iránytű második lapszámán, amelyet olvasóink hamarosan kezükben tarthatnak. Nap mint nap jó érzéssel és büszkeséggel tölt el, hogy lapmenedzserként én is részese lehetek ennek az eredményes munkának. Elmondhatom, hogy a főszerkesztő, Dr. Vértes András ismét változatos, új témákat felsoroltató lapszámot állított össze, és szerzőink is magas színvonalú írásokkal gazdagítják lapunkat. A hamarosan megjelenő júliusi kiadványban 17 érdekes és hasznos szakmai anyagból meríthetnek új ismereteket olvasóink.

Bővebben...
 

800533 03A minden évben megrendezésre kerülő legnagyobb nemzetközi egészségügyi kongresszusokra a szakmabeliek is várakozással vegyes izgalommal tekintenek, laikusként belecsöppeni ezen kongresszusok világába pedig különösen lebilincselő, ha az embert valamelyest érdeklik az egyes szakterületek legújabb hírei, kutatásai, technológiai és gyógyszerészeti vívmányai. A Promenade Kiadó már hosszú évek óta rendszeresen képviselteti magát többek között olyan neves, szakmai-tudományos eseményeken, mint az ESH, ESC és EASD kongresszus. Amellett persze, hogy ezeken az összejöveteleken lelkesen és örömmel veszünk részt, természetesen szakmai feladatainkról sem feledkezünk meg.

Bővebben...
 

800 DSC 0009 JA lapmenedzselés igazi csapatmunka. Korábban egy kisterjedelmű lap szerkesztőjeként már volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen csoda, amikor az első szerkesztőségi megbeszélés ötletelésétől fogva eljutunk odáig, hogy kézbe foghatjuk a ropogós még szinte meleg lapszámot, tele értékes cikkel, hozzájuk frappáns fotókkal, ami vonzza a szemet. Izgulva lapozunk bele, minden tényleg úgy alakult-e, ahogy azt együtt összeraktuk. A Kardiovaszkuláris Hírek jelenleg a negyedik lapszámnál tart - én áprilistól vettem át a lap menedzselését és az összes munkafázist először koordináltam én végig. Ahogy a munkafolyamatok gyorsulnak és a csapatmunka egyre intenzívebb, inspirálódom és érzem, ahogy megyünk előre és együtt alkotunk valamit.

Bővebben...
 

02Idén 29. alkalommal rendezték meg az Európai Hipertónia Társaság éves kongresszusát több, mint 6000 fő részvételével és 120 előadással. Már hosszú évek óta járunk a rendezvényre, ahol sok szakmai anyagok készítünk, amelyekről Magyarországon a Promenade számol be elsőként, ami az erre kialakított oldalunkon elérhető, ez pedig a CongressReport.eu. Nagy élményben volt részünk, mert több neves professzorral tudtunk interjút készíteni. Például: Konstantinos Tsioufis (jelenlegi ESH elnök), Jorge Polonia és Enrico Agabiti Rosei álltak a rendelkezésünkre. Ebben az évben is élénk eszmecserék folytak a legújabb eredményekről és a 2018-as európai guideline-okról.

Bővebben...
 

02Mi magyarok összetartunk. Sőt szeretjük is egymást. Chicagóba a világ legnagyobb onkológus orvoskongresszusára, az ASCO-ra hosszú évek óta járunk mindannyian, a többi, 30 ezernél is több resztvevővel együtt. Kedves közös hagyományaink is kialakultak már, amelyek csak szorosabbra fűzik ezeket a szálakat. Ostoros tanár úrral, a Magyar Tüdőgyógyász Társaság elnökével, például minden évben készítünk egy vidám közös fotót a jól végzett munka és az évtizedes barátságunk örömére. Ezúttal nem a földön, az egész napos fáradtság után a földön elterülve, hanem az onkopulmonológia újdonságait áttekintő színvonalas összefoglalót követően a kamera előtt.

Bővebben...
 

1. oldal / 47

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum